All inclusive

All inclusive är ett bekvämt och mindre kostsamt alternativ som passar bra för dig som vill hålla koll på utgifterna under resan. Vad som ingår i all inclusive-programmet för varje specifikt hotell finns att läsa i hotellbeskrivningarna.

Det finns att välja mellan lyxiga förstaklasshotell med stort utbud av mat och dryck som serveras under större delen av dygnet och enklare hotell som erbjuder all inklusive economy. All inclusive innefattar måltider samt lokala drycker och i en del fall även vissa aktiviteter. All inclusive upphör senast kl. 12.00 på hemresedagen. På många hotell kan du köpa till extra frukost eller andra måltider genom att betala ett tillägg direkt till hotellet. Lokala variationer förekommer.

All inclusive har blivit allt mer populärt och finns idag i många variationer. Både lyxiga förstaklasshotell med stort utbud av mat och dryck som serveras under större delen av dygnet och enklare mellanklasshotell med all inclusive economy erbjuder idag konceptet. All inclusive innefattar måltider samt lokala drycker och i en del fall även vissa aktiviteter. All inclusive upphör senast kl. 12.00 på hemresedagen. På många hotell kan du köpa till extra frukost eller andra måltider genom att betala ett tillägg direkt till hotellet. Lokala variationer förekommer.

All inclusive-programmen är ofta anpassade för att tillfredsställa en bred och varierande målgrupp. Specialkost går inte alltid att garantera, speciellt på mellan- och turistklasshotell som har ett mindre utbud. Kontakta Airtours innan avresa om du har frågor eller funderingar. All inclusive-programmen håller generellt en standard i enlighet med hotellets klassificering.

All inclusive economy

Enklare all inclusive som erbjuder ett lite mindre utbud av mat och dryck samt med kortare serveringstider. Servering sker i enklare bufféform. Ibland ingår underhållning och vissa aktiviteter. All inclusive economy är för dig som har lägre krav när det kommer till mat och utbud.

All inclusive

All inclusive med ett normalt utbud av mat, dryck samt mellanmål, servering sker i bufféform. Ibland ingår en middag, alternativt rabatter i à la carte-restaurang om hotellet har en sådan. Ofta ingår vissa aktiviteter och underhållning.

Ultra all inclusive

All inclusive med ett bredare utbud än normalt, finns som tillägg på vissa hotell. I ultra all inclusive ingår ofta extra aktiviteter eller upplevelser i form av måltider i hotellets à la carte-restaurang om de har en sådan eller behandlingar i hotellets spa. Läs mer om varje hotell för komplett information om ultra all inclusive för just det hotellet.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!