Delbetalning

Om du vill kan du dela upp din betalning genom SEB. När du ansöker väljer du vilket belopp du vill kunna handla för och hur många månader du vill dela upp betalningen på. Du får svar på din ansökan direkt.

Hur fungerar det?

  • Gå till kassan eller "Min resa" för att betala.
  • Välj betalningsalternativet Delbetalning.
  • Tryck på länken till SEB:s ansökningssida och följ instruktionerna.
  • När din ansökan är godkänd får du ett engångskortnummer i din mobil eller dator som du använder för att betala.
  • Fortsätt till nästa steg i vår kassa och fyll i kortuppgifterna för att slutföra köpet. Kortuppgifterna gäller vid ett betalningstillfälle fram till kl. 23.59 samma dag som du ansöker.

Om du handlar för ett lägre belopp än du har ansökt om kommer det belopp som är kvar att tas bort från din delbetalning automatiskt. När du har betalat av hela ditt köp avslutas krediten hos SEB. Om din ansökan inte blir godkänd kan du välja ett annat betalningssätt i kassan.

Din ansökan gäller för ett betalningstillfälleDu kan betala hela eller delar av din resa med delbetalning. Genom att ansöka om hela beloppet som du vill delbetala på samma gång undviker du att få flera uppläggningsavgifter. Eventuell anmälningsavgift bör därför betalas på ett annat sätt eller ingå i din delbetalning. Det lägsta beloppet du kan ansöka om är 3 000 kronor och det högsta beloppet är 70 000 kronor.

Hur ansöker jag?För att ansöka om delbetalning behöver du vara över 18 år och ha mobilt BankID. När du ansöker gör SEB en kreditprövning via UC.

Krediten gäller samma dag som du ansöker. Du kan antingen börja med att ansöka om delbetalning eller göra din ansökan i samband med att du ska betala. Om du inte använder pengarna avslutas krediten automatiskt.

Ansök om delbetalning hos SEB

Vad kostar det?Innan du skickar din ansökan ser du en sammanfattning av vad det kommer att kosta. Varje månad betalar du en del av ditt köp och en administrationsavgift. På den första fakturan betalar du också en uppläggningsavgift. Du får den första fakturan månaden efter ditt köp.

Vid en betalningsplan på 12 månader och en kredit på 10 000 kr tillkommer en uppläggningsavgift på 295 kr och en administrativ avgift på 30 kr per månad. Den effektiva räntan är 12,88%. Den totala kostnaden för krediten är 10 655 kr. Vid ev avvikelse från betalningsplanen utgår en kreditränta på f.n 15% (1,25% per månad). Lägsta belopp att betala är 3 % av den totala skulden varje månad.

Kostnadsexempel och fullständiga villkor

Om du har frågorKontakta SEB på 08-14 67 60 om du har frågor om din delbetalning eller hur tjänsten fungerar.

Kreditgivare är SEB Kort Bank AB.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!