Arlanda

Barsey By Warwick

4.0

Bryssel, Belgien

Klassiskt och lyxigt hotell

Idealiskt läge på den prestigefyllda shoppinggatan Avenue Louise med en spårvagnshållplats bara ett par minuter bort. Den välkomnande inredningen förenar klassisk stil med moderna inslag. På soliga dagar är terrassen det perfekta stället för en utsökt lunch eller middag. Om vädret inte tillåter så äter man istället i den vackra matsalen som har en öppen brasa. Baren erbjuder ett stort urval av viner på glas och cocktails.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

Klassiskt rum på 25 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. Ac, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox.

2 min
till närmaste spårvagn,
Abbaye – se fler

Barsey By Warwick


381-383 Avenue Louise
Airtours andra hotell i Bryssel
Belgiens flagga

Bryssel: Den europeiska huvudstaden överraskar med imponerande matkonst och kulturell mångfald

Bryssel

Gåtfulla Bryssel är en stad med pampiga byggnader och som Europas huvudstad, en livlig mötesplats för många olika kulturer. Ändå är staden lågmäld och gemytlig, lite kuperad och med olika kvarter som har sin egen unika charm. Här hittar du Grand Place som är ett av världens vackraste torg med Bryssels stadshus i arkitektur från 1400-talet och mysiga små källarcaféer. Missa inte Tintin, Magritte-muséet, Manneken Pis och EU:s högkvarter.» Läs mer om Bryssel

Väder

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Bryssel

» Se alla våra hotell i Bryssel