Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Palm Beach & Eagle Beach på Aruba Aruba

Palm Beach & Eagle Beach

Familjevänligt guldkorn med stort utbud

Om Palm Beach & Eagle Beach

Palm Beach är Arubas mest populära badort. En helt underbar sandstrand, bred och lång, även om det är mycket människor känns det inte trångt. Vit och finkornig som socker breder den ut sig framför det turkosa vattnet. Här kommer du inte ha tråkigt, det finns många aktiviteter både i vattnet och på land. Området kallas även för High Rise tack vare de höga hotellen som ligger på rad bakom stranden. Ett rev på södra sidan lockar många snorklingsfantaster.

Transfertid med taxi till Palm Beach & Eagle Beach ca 20-30 min

Bada på en av världens vackraste stränder

Söder om Palm Beach ligger Eagle Beach - Arubas finaste och längsta strand. Motsatt till Palm Beach kallas området Low Rise, här är hotellen bara några våningar höga och ligger på andra sidan vägen. Du kopplar av i lugn och ro och bara njuter av den vita puderlika korallsanden med sitt stillsamma turkosblåa vatten. Båda stränderna har flera bra restauranger, mer livat är det på Palm Beach och lite mer romantisk stämning på Eagle Beach.

Restauranger i Palm Beach & Eagle Beach

Aruba har en fantastisk matkultur med mat från världens alla hörn. Färskfångat från havet, kaktus och bananer, mycket friterat och grillat som räkor med chili och papaya eller tartarsås. Karibiska soppor, här hittar du även många olika inhemska örter som används i matlagningen. Vid Palm Beach har du inte långt till matställen, njut utsikten över det ljuvliga havet och dess nyanser medan du sippar på en kall Balachi, öns lokala öl.

Klimatkompenserad resa
fr. 19 832:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda fredag 5 maj. Mvc Eagle Beach Aruba, Aruba.

Sök pris och boka

Våra hotell i Palm Beach & Eagle Beach

Var ligger Palm Beach & Eagle Beach?

Karta Aruba
Airtours service

Vistelsen är på egen hand.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!