Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Aruba Aruba

Aruba

Aruba - en västindisk skönhet med himmelska stränder

Våra hotell på Aruba

Om Aruba

Drömmen om Karibien. Vit korallsand framför turkost vatten, så mjuk och sval. Det varma klimatet och solen som skiner nästan året om ger en lyxig semesterkänsla för oss frusna nordbor. Aruba har allt det du drömt om, de ljuvliga stränderna ligger som ett pärlband längs den västra kustlinjen. Men denna karibiska pärla har mer att bjuda på. Åk på jeepsafari, yoga, vindsurfa på Hadicurari Beach, spela golf eller vandra i nationalparken Arikok. Det ger minnen som består och du tar med dig livet ut.

Här checkar du ut från vardagsstress och mår bra

Aruba tillhör fortfarande Nederländerna men är utan tvivel så långt från det nordeuropeiska klimatet och stressade vardag du kan komma. I huvudstaden Oranjestad påminner husen lite om kanalhusen i Amsterdam men här är byggnaderna härligt pastellfärgade. Ön är mångkulturell med många olika nationaliteter som lever sida vid sida. Stämningen är avslappnad och bekymmerslös. Aruba brukar kallas One Happy island, här har man roligt och tar dagen som den kommer. Samtidigt är Aruba välordnat och så säker att lokalborna inte ens låser dörren.

Bo som en kung med Arubas bästa stränder runt hörnet

Med Airtours bor du bra vid de kritvita puderfina sandstränderna. Den västra kusten med Palm Beach, Eagle beach och Oranjestad bjuder på exklusiva hotell och förträffligt nöjesliv. Med stranden utanför dörren och det solsäkra klimatet blir semestern en ren njutning. Karibisk mat och läckra juicer och drinkar, aktiviter och shopping fyller dagarna och du kommer snabbt in i det perfekta lugnet. Anamma lokalbefolkningens obekymrade sätt och ta med den känslan hem.

Klimatkompenserad resa
fr. 22 046:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda onsdag 18 oktober. Mvc Eagle Beach Aruba, Aruba.

Sök pris och boka

Var ligger Aruba?

Karta Aruba

Karta över Aruba

Restid från Stockholm: 12 timmar 50min

Öppna karta
Airtours service

Vistelsen är på egen hand.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!