Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Aruba

Aruba

Med Airtours reser du till en av Karibiens vackraste öar - Aruba

Arubas flagga

Om Aruba

Aruba har stränder i världsklass och ett underbart karibiskt klimat med sol och varmt året runt. Den avspända och bekymmerslösa inställningen bland lokalbefolkningen smittar lätt av sig och till karibiska toner dansar du med i den sköna semesterlunken. Upplev den minsta av ABC- öarna med sina kritvita stränder och turkosblått hav, rosa flamingos och kryddstark mat.

Pass & visum

Svenska medborgare behöver inget visum för inresa till Aruba. Passet ska vara giltigt hela vistelsen och en returbiljett krävs. Amerikanska myndigheter kräver att alla flygbolag som flyger till USA eller genom amerikanskt luftrum lämnar in vissa uppgifter (secure flight) om passagerarna som fullständigt namn (samma som i passet), kön och födelsedatum. Dessa uppgifter ska registreras hos flygbolaget senast 8 dagar innan avresa. Flygbolagens regler varierar och vissa flygbolag tar uppgifterna från bokningen medan andra kräver att de fylls i på deras hemsida. Kontrollera vad som gäller din resa på flygbolagets hemsida. För frågor gällande pass och visum kontakta nederländska ambassaden 08-566 933 00.

Hälsa & vaccin

Vi rekommenderar alla resenärer att vara vaccinerade mot hepatit A och B. För resor till Aruba krävs vanligen inga speciella vaccinationer, undantag kan förekomma. För vidare information hänvisar vi till din vaccinationsmottagning. Rekommendationerna och kraven varierar beroende på vem du är och hur du ska resa. Tänk på att vaccinera dig i god tid före avresa. För att skydda dig mot mygg och andra insekter rekommenderar vi myggmedel samt ljus klädsel med långa ärmar och ben.

Klimatkompenserad resa
fr. 19 847:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda fredag 5 maj. Mvc Eagle Beach Aruba, Aruba.

Sök pris och boka

Airtours resmål i Aruba

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!