Arlanda
Välj

Boka-tidigt-rabatt på 2018 års resor! Boka flyg + hotell och få 500:- rabatt per person.

Om Airtours

Lediga tjänster

Ledig tjänst på vår Grupp- och konferensavdelning

Airtours Gruppavdelning arbetar med att sälja, producera och projektleda grupp och konferensresor.

Vi söker dig som har en förmåga att balansera rollen som projektledare och säljare. Hos oss får du möjligheten att jobba med det du brinner för tillsammans med engagerade kollegor och kunder med höga förväntningar på service.

För att trivas hos oss krävs att du är självständig, drivande och noggrann. Andra viktiga egenskaper är uthållighet, hög struktur och naturligtvis en stark förmåga att vilja och kunna sälja.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi sitter i ett kontorslandskap på Sveavägen 25, Stockholm.

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 10 november. Ansökningarna kommer att behandlas löpande och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Airtours är ett svenskägt företag och Sveriges femte största researrangör. Vi erbjuder solresor till Medelhavet och weekendresor till Europas storstäder.

Intresserad av att jobba för marknadens mest spännande reseföretag? Skicka så snart som möjligt en kortfattad ansökan med CV till personal@airtours.se