Arlanda
Välj

Boka-tidigt-rabatt på 2018 års resor! Boka flyg + hotell och få 500:- rabatt per person.

Om Airtours

Internetpolicy

Airtours är den primära tjänstegivaren på denna webbplats. Webbplatsen kan också innehålla tjänster från externa samarbetspartners som då även de följer denna internetpolicy.

Cookies

Airtours.se använder sig av cookies på webbplatsen för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner och tjänster. De används också för att kunna se användarnas beteende på webbplatsen. Detta görs i syftet att kunna förbättra webbplatsen samt att kunna ge dig som kund bättre service. Informationen som Airtours erhåller från cookies är inte personlig och kan inte kopplas till dig som individ. En cookie är en liten textfil som sparas på besökarens dator. Permanenta cookies sparas under en längre tid på besökarens dator, cookien har då ett utgångsdatum. En cookie är inte ett program och kan inte användas som virus eller få tillgång till dina hårddiskar. Ingen annan webbplats kan heller använda informationen som lagras i dem.

Stänga av cookies?

De flesta webbläsare accepterar cookies per automatik. Önskar du stänga av cookies kan detta göras i din webbläsares säkerhetsinställningar. Om du stänger av cookies kan dock vissa funktioner på webbplatsen sluta fungera, se exempel nedan. Du kan läsa mer om hur du stänger av din webbläsares cookies i webbläsarens hjälpavsnitt.

Användning av cookies på airtours.se

Cookies används bl a också för att kunna föra statistik över antal besökare. Detta görs för att kunna förbättra webbplatsen och för att lära sig mer om Airtours besökare och målgrupper.

Vad är tredjepartscookies?

Cookies där avsändaren kommer från en annan domän än webbplatsen som besökaren befinner sig på kallas tredjepartscookies. Detta kan till exempel gälla information från annonser och statistiktjänster. Airtours använder ibland tredjepartscookies för marknadsundersökningar och trafikmätningar. Det finns även vissa utomstående tjänster på airtours.se som använder sig av tredjepartscookies. Dessa tjänster kan till exempel vara funktioner som att "dela sidan".

Personuppgifter

Skyddande av personuppgifter

Personuppgifter som lämnas på webbplatsen eller i förbindelse med användning av relaterade tjänster, eller som i övrigt registreras i förbindelse härmed, behandlas av Airtours och eventuella externa samarbetspartners med största omtanke och respekt.

Airtours tillåter aldrig en tredje part att använda dina personliga uppgifter i marknads- eller kommunikationssyfte. Namn, adress och e-mail överförs normalt okrypterat när du skickar dem till oss. Vi vill göra dig uppmärksam på att information som sänds okrypterad via externa nätverk (internet) inte är tekniskt säkrad.

Vi använder endast dina uppgifter till att uppfylla våra åtaganden i förbindelse med hantering och administration av reservationer, betalningar och biljettutskick. Detta inkluderar användning av dina uppgifter till följande: bokföring, avräkning och revision, biljettering, kredit eller andra verifieringar av betalkort, immigration och tullkontroll, säkerhet, administrativa och lagliga ändamål, behandling av bonusprogram, systemtester, underhåll, utveckling och kundvård. Efter beställning kommer du dessutom att motta en bokningsbekräftelse via e-mail.

Av dessa anledningar och beroende på vilka researrangemang du har valt kan vi eventuellt vara tvungna att vidarebefordra dina personliga data till företag utom Airtours. Detta gäller företag som är involverade i din resa och med service relaterad till din resa. Exempel på företag är flygbolag andra partnerföretag, databehandlingsföretag som jobbar på vårt uppdrag, resebyråer, statliga myndigheter, kreditkortsfirmor etc.

Personuppgifter i marknads och kommunikations syfte

För att kunna presentera erbjudanden och service som vi anser att du som kund kan ha speciellt intresse av använder Airtours dina personliga data i marknads- och kommunikationssyfte.

På webbplatsen finns bland annat möjlighet att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. När du anmäler dig som abonnent till Airtours nyhetsbrev via mejl accepterar du samtidigt att vi regelbundet får använda din e-mailadress för att skicka dig nyheter, marknadsinformation och annan kommunikation. Vi sörjer hela tiden för att denna information förbättras och håller en standard på så sätt att den är intressant och relevant för våra kunder. Du kan när som helst välja att inte längre abonnera på och motta denna marknadskommunikation.

I enlighet med Personuppgiftslagen §26 kan du genom en skriftlig förfrågan till personuppgiftsansvarig få besked om vilka uppgifter om dig som lagras. Registeruttag (enligt PUL §26) är kan göras gratis en gång per år. Du har som registrerad rätt till rättelse om uppgifterna skulle vara felaktiga.

Personuppgiftsansvarig på denna webbsida är:

Namn:

Nya Airtours City Breaks of Sweden AB

Adress:

Sveavägen 25, 111 34 Stockholm

Telefonnummer:

08-566 103 00

Organisationsnummer:

556558-5519

E-postadress:

info@airtours.se

Policy för Airtours Sveriges sida på Facebook

Airtours officiella sida på Facebook är ett forum där vi diskuterar resor, anordnar tävlingar samt erbjuder kampanjer.

Vi förbehåller oss rätten att radera innehåll som vi bedömer kränkande eller stötande, marknadsför andras verksamheter, är brottsliga, inte håller sig till ämnet eller bryter mot personuppgiftslagen eller liknande. Airtours förbehåller sig också rätten att stänga av användare från Facebook-sidan som bryter mot denna policy. Se även information på Airtours Facebook-sida: https://www.facebook.com/AirtoursSverige/info samt Facebooks generella användarvillkor: https://www.facebook.com/legal/terms

Har du frågor eller vill du anmäla något på vår Facebook-sida? Kontakta oss per mail: info@airtours.se

Säker betalning

Betalning samt vissa andra tjänster krypteras för att säkra överföringen av uppgifter. Till detta använder vi säkerhetsprotokollet SSL som krypterar information mellan en internetbrowser (kortinnehavaren) och en internetserver (kortföretaget). Det betyder att de uppgifter du anger vid betalning med kreditkort skyddas under överföringen mellan din dator och kortföretaget. Inom Airtours sparar vi aldrig information om ditt kreditkortsnummer.

Som krypteringsform vid elektronisk handel är SSL allmänt utbrett och betraktas som en mycket säker lösning.