Ellaidhoo Maldives By Cinnamon

3.5

Maldiverna, Maldiverna

Liten men naggande god ö med dykning i toppklass

Ellaidhoo är en liten och grönskande vacker ö med svajande palmer och kritvita stränder. Ön är ett dykparadis och privilegierad med ett häpnadsväckande marint liv direkt vid hotellet. Ta snorkeln och cyklopen och hoppa i direkt från bryggan, det klara vattnet bjuder på sköldpaddor, rockor och små revhajar. Koppla av, ta hand om dig själv och njut av den balinesiska energin i hotellets behagliga spa.

Strand & pool

Omringad av vattenvillor ligger den oemotståndliga infinitypoolen

Den mörkblå färgen gör en vacker kontrast mot det turkosa vattnet precis nedanför poolen. Här kopplar du av både i kropp och knopp med sagolika vyer och svalkande dopp. Baren serverar både mat och dryck när du som bäst behöver det. På trädäcket bakom poolen finns bord, stolar och solstolar.

Här bor du alltid nära den vita sandstranden

Mjuk och vit korallsand runt i stort sett hela ön där du lapar sol nästan helt för dig själv. Runt lagunen är vattnet stilla, stranden långgrund och bjuder på det där riktigt turkosa vattnet. Vissa avsnitt längs stranden är förstärkta med en stenmur. Här finns ett PADI dykcenter som erbjuder dyk- och snorkelutflykter. Andra aktiviteter är kanotpaddling, utflykter till närliggande bebodda öar och fisketurer i solnedgången. Solstolar och parasoll finns utplacerade runt om på ön.

Mat & dryck

Halvpension ingår. Halvpension innebär frukost och ytterligare en måltid, oftast middag. Måltidsdrycker ingår inte.

Två restauranger serverar frukost, lunch och middag i bufféform, huvudrestaurangen Madi med underbart sandgolv serverar dig som bor i superiorrum och beach bungalows medan Malamathi finns för de som bor i vattenvillorna. Här finns också två barer som erbjuder mat och dryck, varav den större på huvudterrassen bjuder på underhållning och uppvisningar. På kvällarna matas fiskarna här och du bjuds på en spektakulär show när alla fiskarna simmar in för att bli matade.

Mot tillägg: All Inclusive, Helpension. i

Hotellets restauranger är de enda som finns på ön. På flygplatsen finns möjlighet att köpa mat och dricka. På huvudön Male finns många restauranger och affärer, dock serveras ingen alkohol här.

Rum

Beach bungalow, 2‑3 personer

Färggranna bungalows på ca 38 m² med dubbelsäng och möjlighet till en extrasäng. Badrum som delvis är under bar himmel med inomhusdusch, wc, hårtork och badhanddukar. AC, tv, minibar, kaffe- och tekokare, wifi och säkerhetsbox. Alla bungalows ligger inbäddade bland palmer i direkt anslutning till stranden och har terrass med solstolar, parasoll och havsutsikt.

Superiorrum, 2‑3 personer

Rymliga rum i jordnära färger på ca 52 m² med dubbelsäng eller separata sängar och möjlighet till en extrasäng. Badrum som delvis är under bar himmel med badkar och inomhusdusch, wc, hårtork och badhanddukar. AC, tv, minibar, kaffe- och tekokare, wifi och säkerhetsbox. Alla rum har balkong eller terrass med havsutsikt, vissa rum kan ha begränsad havsutsikt beroende på växligheten runt om.

Maldivernas flagga

Maldiverna: Paradisöar med kritvita sandstränder och vajande kokospalmer vid blå laguner

Maldiverna

Barfotalyx på vita sandstränder, turkosfärgade laguner och varmt väder året om bjuder Maldiverna på. I Indiska oceanen söder om Indien ligger denna tropiska övärld med över tusen öar byggda av koraller och med ett spektakulärt och färggrant undervattensliv. Det klara varma vattnet är som gjort för att snorkla eller dyka i och du ser både hajar, tonfiskar och sköldpaddor bland de vackra korallreven.» Läs mer om Maldiverna

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Ellaidhoo Maldives By Cinnamon

Arlanda
tors 13 april
Beach bungalow, 2‑3 personer info tors 13 april
20 499:- 20 899:-

Sällskapets pris:

40 998:-
Superiorrum, 2‑3 personer info tors 13 april
19 499:- 19 899:-

Sällskapets pris:

38 998:-

Pris per person. Hotell & flyg.

Fler hotell på Maldiverna

» Se alla våra hotell på Maldiverna