Miramare

3.0

Cefalu, Italien

Historiskt, genuint och precis vid havet

Miramare med sina mysiga lägenheter ligger beläget mitt i Cefalus mest historiska del. Här bor du med havet och klippbaden inpå husknuten samtidigt som du får möjlighet att insupa stadens sanna atmosfär.

Strand

Klippbad direkt vid hotellet Klippbad direkt vid hotellet

Hotellbyggnaden ligger precis vid havskanten och här är det bara att gå ut för att bada från klipporna. Om du föredrar sandstranden tar du en promenad på drygt 200 meter till början av Cefalus fina sandstrand. Beroende på vilken del av stranden du väljer finns möjlighet att hyra solstolar och parasoller.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

I Cefalu finns ett betydande utbud av restauranger och barer som serverar läckerheter från både hav och land. På de ofta familjedrivna restaurangerna erbjuds syditalienska favoriter som bland annat skaldjur, oliver, ostar och solmogna tomater.

Rum

Trerumslägenhet, 4‑6 personer

Rymliga lägenheter i etage med två separat sovrum och ett kombinerat vardagsrum/kök samt liten balkong och terrass med havsutsikt. Bad/dusch och wc. Tv, AC och pentry med kokplatta, kylskåp, diskmaskin och enkel köksutrustning. Möjlighet till två extrasängar i form av bäddsoffa.

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Rymliga lägenheter med separat sovrum och ett kombinerat vardagsrum/kök samt liten balkong med havsutsikt. Bad/dusch och wc. Tv, AC och pentry med kokplatta, kylskåp, diskmaskin och enkel köksutrustning. Möjlighet till en extrasäng i form bäddsoffa.

Italiens flagga

Cefalu Stad: Cefalù - en av de vackraste städerna i Italien

Cefalu Stad

Gudomligt vackra Cefalù stad bjuder på trånga gränder där tvätten hänger högt på linor mellan husen och de små balkongerna är utsmyckade med färggranna blommor. Här finns den ståtliga katedralen på Piazza Duomo med sina charmiga uteserveringar i foten av den praktfulla klippan, La Rocca. Stranden sträcker sig från gamla stan nästan två kilometer västerut och är en populär samlingsplats under de varma sommarmånaderna.» Läs mer om Cefalu Stad

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Miramare

Arlanda
lör 15 april lör 29 april lör 6 maj lör 13 maj
Tvårumslägenhet, 2‑4 personer info lör 15 april
4 099:- 4 599:-

Sällskapets pris:

8 198:-
info lör 29 april
4 199:- 4 699:-

Sällskapets pris:

8 398:-
info lör 6 maj
3 999:- 4 699:-

Sällskapets pris:

7 998:-
info lör 13 maj
4 199:- 4 699:-

Sällskapets pris:

8 398:-

Pris per person. Hotell & flyg.

Fler hotell i Cefalu

» Se alla våra hotell i Cefalu