Boka-tidigt-rabatt på 2017 års resor! Boka flyg + hotell och få 500:- rabatt per person.

Miramare

3.0

Cefalu, Italien

Historiskt, genuint och precis vid havet

Miramare med sina mysiga lägenheter ligger beläget mitt i Cefalus mest historiska del. Här bor du med havet och klippbaden inpå husknuten samtidigt som du får möjlighet att insupa stadens sanna atmosfär.

Strand

Klippbad direkt vid hotellet Klippbad direkt vid hotellet

Hotellbyggnaden ligger precis vid havskanten och här är det bara att gå ut för att bada från klipporna. Om du föredrar sandstranden tar du en promenad på drygt 200 meter till början av Cefalus fina sandstrand. Beroende på vilken del av stranden du väljer finns möjlighet att hyra solstolar och parasoller.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

I Cefalu finns ett betydande utbud av restauranger och barer som serverar läckerheter från både hav och land. På de ofta familjedrivna restaurangerna erbjuds syditalienska favoriter som bland annat skaldjur, oliver, ostar och solmogna tomater.

Rum

Trerumslägenhet, 4‑6 personer

Rymliga lägenheter i etage med två separat sovrum och ett kombinerat vardagsrum/kök samt liten balkong och terrass med havsutsikt. Bad/dusch och wc. Tv, AC och pentry med kokplatta, kylskåp, diskmaskin och enkel köksutrustning. Möjlighet till två extrasängar i form av bäddsoffa.

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Rymliga lägenheter med separat sovrum och ett kombinerat vardagsrum/kök samt liten balkong med havsutsikt. Bad/dusch och wc. Tv, AC och pentry med kokplatta, kylskåp, diskmaskin och enkel köksutrustning. Möjlighet till en extrasäng i form bäddsoffa.

Italiens flagga

Cefalu: På Sicilien hittar du god mat, kultur och fantastiska stränder!

Cefalu

Mytomspunna och fantasieggande Sicilien. Här väntar mängder av upplevelser till havs och på land. Långa härliga sandstränder och pittoreska byar ligger utspridda i det hänförande vackra landskapet. Maten tillagas på färska råvaror och vinerna är utsökta. Cefalú är en av de vackraste städerna i Italien och bjuder på en av norra Siciliens finaste stränder. Vi lovar att verklighetens Sicilien slår myten med hästlängder - här är det gudagott att leva, äta, dricka och koppla av! » Läs mer om Cefalu

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Miramare

Arlanda
lör 15 april lör 22 april lör 29 april lör 6 maj lör 13 maj
Tvårumslägenhet, 2‑4 personer info lör 15 april
4 049:- 4 549:-

Sällskapets pris:

8 098:-
info lör 22 april
4 049:- 4 549:-

Sällskapets pris:

8 098:-
info lör 29 april
4 449:- 4 949:-

Sällskapets pris:

8 898:-
info lör 6 maj
4 449:- 4 949:-

Sällskapets pris:

8 898:-
info lör 13 maj
4 449:- 4 949:-

Sällskapets pris:

8 898:-

Pris per person. Hotell & flyg.

Fler hotell i Cefalu

» Se alla våra hotell i Cefalu