Boka-tidigt-rabatt på 2018 års resor! Boka flyg + hotell och få 500:- rabatt per person.

Alexis

3.0

Parga, Grekland

Enkla och omtyckta lägenheter ovanför Valtosstranden

Här bor du på en höjd omgiven av olivlundar i ett kuperat område mellan Parga och Valtosstranden. Hotellet passar dig som vill bo nära stranden men i ett lugnt läge där du kan varva ner och njuta av sköna promenader. Pargas vackra hamnområde med pastellfärgade hus och charmiga gränder når du till fots eller med båt från stranden.

Strand

Populära Valtosstranden, lång och bred med ljuvligt vatten

Valtosstranden är en lång och bred strand med grovkornig sand och sten. Den här stranden är mer barnvänlig än Krioneri, stadsstranden, men lite längre att ta sig till från stan. Solstolar och parasoller står prydligt uppradade så du kan vila lite mellan doppen under en parasoll. Här finns olika vattensporter att prova på och ett par restauranger och barer om du blir hungrig. Precis ovanför stranden ligger hotell Valtos Beach där du badar i poolen eller äter något gott i deras fina restaurang.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Du bor mellan Parga och Valtosstranden. Till Parga stad, där det finns många restauranger, barer, caféer och mataffär är det ca 600 meter.

I Parga äter du gott och bra - standarden är hög och det finns ett stort utbud av restauranger, barer och kaféer. Här äter du både grekiskt och internationellt, dricker goda drinkar och njuter av det lokala folklivet. Vid stränderna finns serveringar och i centrum finns både mataffär, bageri och fruktmarknad.

Rum

Enrumslägenhet, 2 personer

Enkla enrumslägenheter med separata sängar. Bad/dusch och wc. AC, säkerhetsbox och pentry med kylskåp, kokplattor och enkel köksutrustning. Alla lägenheter har balkong och havsutsikt. Träd kan skymma vyn i vissa lägenheter.

Greklands flagga

Parga: Parga är genuint, mysigt och småskaligt

Parga

I Parga möts du av gemytligt småstadsliv och äkta gästfrihet bland medeltida gränder. Staden ligger på fastlandet och breder ut sig som en amfiteater runt den lilla viken med dess små öar. I Parga finns ljuvliga badvikar, mysiga familjedrivna hotell och vindlande gränder med charmiga restauranger och barer i en helt underbar romantisk atmosfär.» Läs mer om Parga

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Alexis

Arlanda

Vi hittar tyvärr inga priser. Prova att ändra urvalet ovan eller försök med ett annat hotell.

Fler hotell i Parga

» Se alla våra hotell i Parga