Boka-tidigt-rabatt på 2018 års resor! Boka flyg + hotell och få 500:- rabatt per person.

Grand Bay Beach Resort

4.0

Kreta, Grekland

Lugnt och fint läge på västra Kreta

Förstklassigt boende i den lugna fiskebyn Kolymbari. Här bor du i en naturskön miljö med bergen i bakgrunden och havet i förgrunden. Hotellet är för dig som är över 16 år och som vill ha ett boende långt ifrån stress och måsten.

Strand & pool

Två poolområden

Grand Bay har två långsmala poolområden som delvis omgärdar hotellet. I anslutning till respektive pool finns kostnadsfria parasoller och solstolar.

Lång strand med avslappnad stämning

På första parkett nedanför hotellet ligger den långa och inbjudande stranden där grus och klappersten dominerar. Här njuter du av sköna havsbad tillsammans med den milsvidda utsikt som Chaniakusten erbjuder.

All inclusive

Huvudrestaurangen på hotellet serverar frukost, lunch och middag i form av en utsökt buffé med fokus på lokala råvaror och specialiteter. Restaurang Azzoro är hotellets a la carte som ligger ovanför huvudrestaurangen med en bedårande utsikt över havet.

Tillägg finns. i

I Kolymbari finns några restauranger och kaféer i centrum. Här äter du god fisk, färskfångad från morgonens fisketurer.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

Gemytliga rum med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, kylskåp och säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng i form av hopfällbar säng. Balkong eller markterrass.

Mot tillägg: havsutsikt

Juniorsvit med direkt pool access, 2‑3 personer

Gemytliga sviter med dubbelsäng eller separata sängar. Markplan med access till pool samt havsutsikt. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, kylskåp och säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng i form av hopfällbar säng.

Juniorsvit med gemensam pool, 2‑3 personer

- Gemytliga sviter med dubbelsäng eller separata sängar. Markplan med access till gemensam pool samt havsutsikt. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, kylskåp och säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng i form av hopfällbar säng.

Juniorsvit, 2‑3 personer

Gemytliga sviter med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, kylskåp och säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng i form av hopfällbar säng. Balkong eller markterrass.

Superiorrum med gemensam pool, 2 personer

Gemytliga rum med dubbelsäng eller separata sängar. Markterrass ut mot pool som delas med 4-5 andra rum. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, kylskåp och säkerhetsbox.

Mot tillägg: havsutsikt

Svit med direkt pool access, 2‑4 personer

- Gemytliga sviter med dubbelsäng eller separata sängar. Markplan med direkt access till pool. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, kylskåp och säkerhetsbox.

Svit, 2‑4 personer

Gemytliga större sviter med separat sovrum med dubbelsäng samt en lounge-del med möjlighet till två extrasängar i form av bäddsoffa. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, kylskåp och säkerhetsbox. Balkong eller markterrass.

Bra att veta

Hotellet har en vuxenprofil och tar inte emot gäster under 16 år.

Greklands flagga

Chania-Kolymbari: Lugn och ro i natursköna omgivningar bjuds i Kolymbari

Chania-Kolymbari

I den lugna fiskebyn Kolymbari bor du förstklassigt och bekvämt på Airtours all inclusivehotell. I naturskön omgivning och rofylld atmosfär trivs både par och barnfamiljer i denna grekiska by med några caféer och tavernor men också ett fiskemuseum och kloster. En liten klapperstenstrand finns direkt nedanför hotellen och här har du gott om plats att njuta av svalkande dopp med vidsträckta vyer. Till Chania stad ca 21 km.» Läs mer om Chania-Kolymbari

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Grand Bay Beach Resort

Arlanda

Vi hittar tyvärr inga priser. Prova att ändra urvalet ovan eller försök med ett annat hotell.

Fler hotell på Kreta

» Se alla våra hotell på Kreta