Andrew

3.0

Kefalonia, Grekland

Underbar utsikt och lugnt läge

Du som önskar koppla av fullständigt på semestern hittar här en pärla i den omtyckta orten Lassi. Från hotellet kan du se solen gå ner på kvällarna och dagtid njuter du av vyerna från poolkanten. Hotellet har en familjär känsla och du känner dig genast som hemma.

Strand & pool

Vilsam pool med vacker utsikt

Kring poolen flyter semesterdagarna i lagom takt på en solstol under en parasoll. Från poolen ser man havet och horisonten tillsammans med topparna på gröna träd vilket bidrar till den sköna semesterkänslan. Det lugna läget gör det enkelt att slappna av och bara vara.

Flera stränder att välja på i Lassi

Lassi bjuder på många stränder så du hittar enkelt din favorit. Den som ligger närmast hotellet ligger nedanför hotell Mediterranée och har solstolar, parasoller och en strandbar som även serverar lättare måltider. Sanden är relativt finkornig men längs kanterna och ute i vattnet finns klippor. De mest kända stränderna i Lassi är annars Makris Gialos och Platis Gialos som ligger lite längre söderut men det finns även fler små stränder att upptäcka.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

I Lassi får du svårt att välja din favorit bland det stora utbudet av restauranger, tavernor och barer. Njut av en grekisk sallad till lunch och på kvällen en vällagad måltid med eller utan underhållning på stället med bäst stämning. Flera mataffärer längs huvudvägen har det du behöver handla för att laga din egen mat på hotellet.

Rum

Enrumslägenhet, 2 personer

Fina lägenheter med balkong eller terrass. Dusch, wc och hårtork. Minikök med kokplatta, vattenkokare, kylskåp och enklare köksutrustning. AC, tv och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng.

Mot tillägg: havsutsikt

Greklands flagga

Lassi: Familjens favorit med barnvänliga stränder och bra utbud

Lassi

Lassi är Kefalonias största och mest populära badort med några av öns bästa sandstränder. De flesta hotellen ligger vid kustlinjen eller på sluttningarna upp från stranden och har en sagolik havsutsikt. Här trivs du som vill njuta av soliga dagar vid de barnvänliga stränderna och ha nära till restauranger och barer i en lagom livlig miljö. Längtar du efter stadsliv finns huvudstaden Argostoli några kilometer bort.» Läs mer om Lassi

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Andrew

Arlanda
lör 27 maj lör 3 juni lör 10 juni lör 17 juni lör 24 juni
Enrumslägenhet, 2 personer info lör 27 maj
3 749:-

Sällskapets pris:

7 498:-
info lör 3 juni
4 049:-

Sällskapets pris:

8 098:-
info lör 10 juni
3 999:- 4 499:-

Sällskapets pris:

7 998:-
info lör 17 juni
4 699:-

Sällskapets pris:

9 398:-
info lör 24 juni
4 849:-

Sällskapets pris:

9 698:-

Pris per person. Hotell & flyg.

Fler hotell på Kefalonia

» Se alla våra hotell på Kefalonia